Byt land / språk

Sweden

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui.

Under tre års tid har vi varsamt restaurerat den stora mangårdsbyggnaden på Lôkes Hälsingegård och har nu 500 kvadratmeters boyta i gott gammalt skick.

Lökes

Restaureringen har genomförts enligt traditionell byggnadsvård, med stor hjälp från ortens skickliga hantverkare, kloka råd med textiler och färgsättning, otaliga auktionsinköp, framtagning av tapeter med 1800-talsmotiv genom lokal konservator, underbara Järvsöbors stöd och en viss portion envishet.

Nu vill vi att fler ska få gästa och bo på denna underbara gård, som är öppen året runt. Kanske välja en av de tre boendena i vårt herrgårdsstora hus med dina närmaste? Eller hyra alla tre samtidigt och få plats med hela tjocka släkten eller stora kompisgänget. Här möter dig en herrgårdsstor hälsingegård med stora välkomnande ytor för samvaro och kontemplation. Ytan fördelas till åtta sovrum, tre salonger, tre kök, fyra badrum, en skön punchveranda och en balkong med milsvid vy över Ljusnandalen med de blånande bergen i bakgrunden.

Varmt välkommen till ett storslaget boende i en oslagbart vacker del av vårt underbara Hälsingland.

Ljusdals kommun

I Ljusdals kommun finns mycket att göra på fritiden. Föreningslivet blomstrar och utbudet av aktiviteter är stort året runt. Här finns också Världsarvet Hälsingegårdar och ett varierat kulturutbud.

Nyhetsbrev